Riksstyrelse

ORDFÖRANDE:

 

Cilla Wyke,Hässleholm

tel: 0705 951016

epost: ordforande@svenskarattsallskapet.se

 

 

Förutom råttälskare är jag hästtjej med tre egna hästar och ortopedläkare. Född 1962 och mamma till två älskade utflugna barn. Tränar karate när jag hinner. Jag bor i Finja, ett litet samhälle utanför Hässleholm i norra Skåne med kompis, katter och tjugotalet råttor.

Jag har haft råttor i sex år. Det var min dotter som ville ha dem från början, men som vanligt blev det jag som föll mest för dem… Föder upp några kullar om året. Det är viss skillnad mot hästuppfödning!

Min styrka är att jag är lösningsinriktad, kreativ och tänker utanför lådan. Jag tänker fortsätta jobba för att SRS ska bli en levande, öppen förening för alla råttälskare

 

 

SEKRETERARE:

 

Alexandra Nagy, Norrköping

tel:

epost: sekreterare@svenskarattsallskapet.se

 

Djursjukvårdsutbildad råttokig lastbilschaufför som haft råttor sedan 2008. Mitt hjärta brinner främst för utsatta djur och många av mina råttor är övergivna husdjur som kommit hit med hjälp av polis, länsstyrelsen eller privata räddningsaktioner. Jag är sedan många år även aktiv i Råtthjälpen.

 

Jag har varit aktiv inom SRS sedan 2009 och även suttit en vända i styrelsen tidigare. Nu är jag tillbaka med ett nytt fräscht gäng som jag hoppas kunna göra SRS till en ännu bättre förening tillsammans med.

 

KASSÖR:

 

 

tel:

epost: kassor@svenskarattsallskapet.se

 

 

LEDAMÖTER:

 

Linda Nilsson

tel:

epost: sorkis@svenskarattsallskapet.se

 

Pratglad arbetssökande personlig assistent. Delar lägenhet med sambo, katten Mizu och kattprinsen Neko som tror jag är hans mamma, långsvansarna varierar mellan 10-15+ Första råttorna flyttade hit hösten 07. Jag borde ta mig mera tid att åka till den häst jag haft i 21 av hennes 27 åriga liv. Jag är otroligt otecknisk och kan tappa humöret på många av hemmets apparater annars är det inte mycket som kan rubba mitt lugna jag. Den viktigaste personen i världen är min pappa.

 

 

 

 

Jessie Davidsson

tel:

epost: Jessie@svenskarattsallskapet.se

 

Utbildad djurvårdare som ska läsa vidare till Zoolog. Uppväxt i föreningslivet (SMF) och smådjurs djuruppfödning. Djuren är och har alltid varit mitt hela liv. Råttor har jag haft sedan 2007 då jag fick mina första och inte varit utan dem sedan dess.

Förutom råttor är mitt stora intresse hundar, har fyra hundar, tre siberian huskys och en golden som jag gör lite olika aktiviteter, hundutställning, drag och vanlig träning. Älskar att studera det mesta om djur, beteende, ursprung, genetik osv, där av är målet att bli utbildad Zoolog.

SUPPLEANTER:

 

1. Frida Lydén

tel:

epost: fridalyden@svenskarattsallskapet.se

 

Utbildad etolog som brinner för utbildning och välfärdsfrågor hos våra sällskapsdjur. Haft råttor sedan 2009 och varit aktiv inom SRS nästan lika länge. Suttit som både suppleant och ledamot tidigare. Är numera även rosett- och prisansvarig. Bor i Stockholm och ägs av tre hundar, en katt och ett gäng råttor.

 

 

 

 

2. Jenny Törngren

tel:

epost:

 

 

 

 

4.

tel:

epost:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Amanda Fjordell

tel:

epost: amandafjordell@svenskarattsallskapet.se

Djurälskande norrlänning med ett hjärta som slår extra starkt för just råttor, hundar och katter. Född 1992, och delar tak med två hundar, två katter och ett tiotal långsvansar. Föder även upp råttor i liten skala sedan 2012. Har både föredetta övergivna djur, och djur från seriösa uppfödare. Aktiv i Råtthjälpen, och tar emot omplaceringsråttor i akut behov av nya hem. Har även ett stort intresse för fotografering, spel, bildredigering och webdesign.

Jag har varit medlem i SRS tidigare, och har nu, i början av 2016, gladeligen återvänt tack vare en frisk vind med positiva förändringar!

VALBEREDNING:

 

Jane Strandberg (sammankallande)

tel:

epost:

 

 

 

Denice Påhlsson

tel:

epost:

 

 

 

Maria Kjellman

tel:

epost:

 

REVISOR:

 

Peter Nermander, Oxundavägen 11B, 194 46 Upplands Väsby

tel:

epost: peter@nermander.se

Om du inte fått svar inom en vecka, maila webmaster Melissa webmaster@svenskarattsallskapet.se